vineri, 21 noiembrie 2014

Tabel centralizator cu rezultatele din toate sectiile de votare din Romania si din strainatate, la votul din 16.11.2014

Pentru cautarea rapida a sectiilor de votare (localitatilor) care va intereseaza, apasati concomitent tastele Ctrl + F ale calculatorului si introduceti in caseta de cautare denumirea localitatii sau a scolii (locatiei) in care s-a desfasurat votul. Este necesar sa scrieti cu diacritice. De exemplu  pentru a gasi localitatea Soresti, din jud. Buzau, este necesar sa scrieti in caseta soreŞti.

Tabelul centralizator prezentat mai jos provine de la Biroul Electoral Central, deci cifrele sunt autentice. Noi am comparat (spre verificare) rezultatele obtinute la Sectia de votare nr. 122 din Bucuresti (organizata la Scoala Gimnaziala "Petre Ispirescu"), unde presedinte al biroului electoral al Sectiei de votare a fost colegul nostru, dl. MIHAI Vasile, care a confirmat ca rezultatele inscrise in centralizatorul national de mai jos sunt identice cu cele inscrise in procesul verbal cu rezultatele votului, incheiat in aceasta sectie. 

Conform legii, un exemplar al procesului verbal cu rezultatele votului din sectia de votare se afiseaza la loc vizibil, la sediul biroului electoral al sectiei de votare, pentru a fi consultat de catre cetateni. Daca oricare cetatean sau oricare presedinte/membru al biroului electoral al unei sectii de votare  va constata difente intre rezultatele inscrise in tabelul centralizator la nivel national si cele inscrise in procesul verbal cu rezultatele votului dintr-o anumita sectie de votare, sunt rugati sa ne anunte urgent, la Secretariatul CNSC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu